Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

A Scent By Issey Miyake av Issey Miyake

Per Sida
Sortera
A Scent By Issey Miyake av Issey Miyake är en färsk blomsterduft för kvinnor.

Precis som den japanska designern själv är känd för att experimentera med olika material i sina mönster, återspeglas detta också i hans parfymer eftersom han är känd för att blanda sällsynta ingredienser för att skapa de unika Issey Miyake dofter.

En doft av Issey Miyake är från början fräsch, skarp och ren med citrustoner men när den slår sig ner ger de kraftfulla blommiga elementen doften en ny dimension. Den innehåller noter av citron verbena, Hyacinth, galbanum, amalficitron, virgina cedar och jasmin.

A Scent By Issey Miyake av Issey Miyake lanserades 2009. Året efter släpptes en ny utgåva av doften som heter A Scent av Issey Miyake Floral.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.