Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Instituto Español Parfym & Dofter För Kvinnor

Instituto Español grundades 1903 och har sedan dess haft sitt huvudkontor vid nationalparken Doñana på Spaniens södra kust. Allla märkets produkter är helt fria från djurtestning och man använder miljövänliga förpackningar. Märket har också gjort sig av med sprayflaskor och andra miljöfarliga produkter. I produktserien hittar man tvål, återfuktare, hårvård och dessutom dofter för både kvinnor och män.

Alla produkter har skapats tillsammans med dermatologer och görs på plats i Spanien. I märkets nu historiska fabrik hittar man dessutom en museum om smink och parfym.

Bland märkets mest populära dofter hittar man den fruktiga doften Agua Fresca de Azahar som innehåller sprakande citrusnoter som mandarin, klementin och bergamott i toppen med delikata blommiga ackord som apelsinblom och jasmin i mitten på en bas av mysk och ambra. Företagets mes populära doft är kollektionen Aire de Sevilla. Den blommiga signaturdoften Aire de Sevilla Eau de Toilette börjar med en gröna blomnoter som toppnoter vilket följs av mjuka vita blomnoter som apelsinblom och jasmin och slutar i trädofter som cederträ, sandelträ och vetiver. Andra populära dofter för kvinnor från Aire de Sevilla är La Vida Es Bella med noter av svartvinbär, päron, jasmin, iris, vanilj, pralin, patchouli och tonka böna och den blommiga och fräscha Primavera, en komposition som blandar doften av blommor som jasmin, apelsinblom och gardenia med sandelträ och ambra.
Visa Mer