Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Iceberg Parfym & Dofter För Kvinnor

ICEBERG lanserades 1974 av Silvano Gerani och Guiliana Marchini i Italien. Företaget ägs av Gilmargruppen som etablerades av det gifta paret 1962 i Rimini. ICEBERG sålde från början lite okonventionella stickade plagg och sportkläder med tecknade motiv och det var dessa märket blev känt för på 80 och 90-talet. Man säljer nu kläder för män, kvinnor barn, skor, accessoarer, dekoration för hemmet och till och med en serie med mineralvatten. Företaget säljer sina produkter genom egna butiker och genom återförsäljare över hela världen.

Gerani och Marchini var väldigt inspirerade av Pop Art när de skapade sina färgglada skapelser med de senaste teknologiska landvinningarna och materialen. Den första kollektion för män lanserades 1974 vilket följdes av kläder för kvinnor som visades upp 1976. ICEBERG debuterade på modeveckan i Milan 1995 och märket har sedan dess visat upp sina nya kollektioner där varje år. ICEBERG har tidigare samarbetat med kända designers som Marc Jacobs och Giambattista Valli innan dessa slog igenom.

På 80-talet fick ICEBERG mycket uppmärksamhet för sin reklamkampanj "I Contemporanei" som skapades i samarbete med fotografen Oliviero Toscani som bidrog med en rad porträtt av kända nutida konstnärer som Mimmo Paladino, balettdansösen Carla Fracci, konstnären Andy Warhol och modedesignern Franco Moschino och Vivienne Westwood. Märket har burits av en rad kändisar, bland annat Isabella Rossellini, Paris Hilton, Sophia Coppola och Naomi Campbell.

ICEBERG lanserade sin första parfym för kvinnor 1989 och har sedan dess släppt en rad dofter tillsammans med parfymörerna på Selective Beauty. Världens första Iceberg parfym var den fruktiga signaturdoften Iceberg for women (1989) som följdes av den blommiga akvatiska doften Twice (1995), den orientaliska och blommiga Universe (1997), den blommiga och fruktiga Fluid (2000) och den gröna Effusion (2001). Kollektionen Eau de Iceberg 74 innehåller dofter för kvinnor som den blommiga och fruktiga Eau de Iceberg Pour Femme (2010), den blommiga Eau de Iceberg Wild Rose (2012) den trädoftande Eau de Iceberg Sensual Musk (2013). ICEBERG parfymer skapas tillsammans med kända parfymörer som Sophie Labbe, Antoine Maisondieu och Sonia Constant.
Visa Mer