Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Boss The Scent For Her av Hugo Boss

Per Sida
Sortera
Boss The Scent For Her av Hugo Boss är en blommig och fruktig doft för kvinnor som släppts i både Eau de Parfum och Eau de Toilette.

EDP ​​lanserades 2016 och kommer i en elegant svart ogenomskinlig flaska. Den söta och lockande öppningen av persika smälter snart in i det djupare sensuella hjärtat av osmanthus medan citrus förstärker rostad kakao. En verkligt beroendeframkallande doft som är ett nöje att bära året runt!

Boss The Scent For Her EDT lanserades två år senare, 2018. Förpackningen liknar EDP, men är den här gången färgad i en ljusrosa romantisk nyans. Hugo Boss ville ha en lättare tolkning av doften, en som var trogen mot den ursprungliga EDP-doften, men med en vårkänsla. EDT-versionen har en energigivande öppning av rosépeppar och grön mandarin, som leder dig in i det blommiga hjärtat av söt freesia och apelsinblomma. Precis som EDP-versionen innehåller EDT rostade kakaobönor, vilket ger dig ett varmt, beroendeframkallande slut som smeker dig långt efter din första spray.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.