Vårutförsäljning | 200+ Prisnedsatta Produkter | Endast Begränsad Period!

Hello Kitty Parfym & Dofter För Kvinnor

Hello Kitty är en liten kattfigur som lanserades av det japanska företaget Sanrio 1974. Från början skapades katten för att ge en lite mer personlig touch på företagets övriga varor och den första produkten med Hello Kitty på var en liten handväska. Väskan blev en oväntad succé för Sanrio och man började göra mer produkter med den lilla katten. Bara två år senare sålde man Hello Kitty-produkter till USA och bland produkterna som kommit under åren hittar man leksaker, kläder, accessoarer och till och med vitvaror och bankkort samt såklart Hello Kitty parfym.

Hello Kitty var från början riktat till barn med Sanrio började med tiden även skapa produkter för vuxna med Hello Kitty på. Detta ledde till att många väletablerade företag såsom gitarrföretaget Fender och nagellacksmärket OPI. Den lilla katten är särskilt populär i Taiwan och där kan man bland annat föda barn på ett sjukhus med Hello Kitty-tema och åka på semester i en Hello Kitty-plan.

Det har släppts många Hello Kitty parfymer och de flesta är riktade till yngre tjejer. Några bra exempel på detta är de söta och fruktiga dofterna Hello Kitty Eau de Toilette och Hello Kitty Girl. En Hello Kitty-parfym som är riktad till lite äldre kvinnor är Hello Kitty Woman (2009) som är en blommig och fruktig doft skapad av mästarparfymören Corinne Cachen som också skapad dofter för bland annat Mont Blanc och Body Shop. Doften doftar av lakrits, vanilj, hallon, frangipani. Hello Kitty har också dykt här och där i popkulturen och är bland annat barnambassadör för UNICEF. Katten har dykt upp på över 50,000 produkter som sålts i över 60 länder.

Se mer

Hello Kitty Tidslinje

2007
2010
2009
2009
Woman
WOMAN

Woman av Hello Kitty. Detta är en fräsch och vedartad doft för...

2008
2008
Hello Kitty
Kollektioner
FRÅN
153 kr
Hello Kitty Call Me Princess
FRÅN
128 kr
Hello Kitty Hello Kitty
FRÅN
151 kr
Hello Kitty Secret Love