Vi Tjuvstartar Black Friday! | Klicka Här För Att Se Våra Erbjudanden

Helena Rubinstein Parfym & Dofter För Kvinnor

Helena Rubinstein startade sitt skönhetsföretag så tidigt som 1902. Hon moderniserade branschen på många sätt, bland annat genom att introducera konceptet skönhetsregim i modern mening och applicera ett teknologiskt tänkande på hudvårdsprodukterna. Vissa hävdar även att Rubinstein var den första att lansera en vattenfast mascara.

Hennes produkter innehåll ofta vitaminer och retinol och hon introducerade även anti-oxidanter i sina hudvårdskrämer. Detta koncept har sedan lett till produktlinjer såsom Powercell, Skin Rehab, Serum Jour och andra hudvårdsserier. Hon var också bland de första att börja prata om olika hudtyper och att olika sorters hud behövde olika sorters behandlingar.

På senare tid har märket uppmärksammats för sina produktlinjer som försöker efterlikna effekterna av plastikkirurgi. Märket har arbetat med Dr. Pfulg, skaparen av Laclinic-Montreux, för att försöka efterlikna effekterna den typen av behandlingar har på huden utan att faktiskt behöva göra en operation, Tillsammans har de tagit fram kollektionen Re-Plasty, med produkter som återställer huden elasticitet, och även High Definition Peel och Mesolift Cosmetic.

Helena Rubinstein tillverkar idag masker, cleansers, sminkborttagare, dagkrämer, nattkrämer, serum, ögonvård, solkräm och till och med deodoranter. Några av deras storsäljare är Collagenist, Life Pearl, Prodigy och Pure Ritual bland andra.

Helena Rubinstein har också gett ut en rad populära parfymer, bland annat doften Apple Blossom (1938) som idag tillverkas av Kent Cosmetics. Under 70-talet släppte märket den kända parfymen Blaser, med gröna noter. En annan av Rubinsteins bästsäljare för kvinnor är Barynia (1985), en blommig och exotisk doft för kvinnor.

Se mer

Helena Rubinstein Tidslinje

1984
2010
2009
2009
1985
1985
Barynia
BARYNIA

Denna doft innehåller noter av mysk, vetiver, jasmine, nejlika,...

Helena Rubinstein
Kollektioner
FRÅN
63 kr
Helena Rubinstein Barynia
BARYNIADenna doft innehåller noter av mysk, vetiver, jasmine, nejlika,...