Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Guy Laroche Parfym & Dofter För Kvinnor

Guy Laroche var en fransk hattmakare och designer. Han var son till en hotellägare och växte upp i den soliga kuststaden La Rochelle. Laroche grundade sitt eget företag på 50-talet och efter flera årtionden som hattmakare. När han öppnade eget började han också skapa klänningar och snart kunde hans utsökta haute couture ses över hela världen. Han var en också en pionjär inom konfektionskläder och hade inspirerats under resor till USA. På sextiotalet var han en av de första som skapade kostymer och overaller till kvinnor och detta skulle bli otroligt populärt och hippt ett årtionde senare. Han äskade den kvinnliga formen och ville skapa kläder som passade kvinnans former istället för tvärtom. Guy Laroche utmärkte sig också genom att sälja sina kläder till ett betydligt bättre pris än sina konkurrenter. Märket är också känt för att ha arbetat med den tidens unga och lovande designers som Issey Miyake och Valentino Garavani. Laroche gick bort 1989 men företaget lever vidare och fortsätter inspireras av Laroches stil och gärning.

Märkets första Guy Laroche parfym lanserades 1966. Detta var Fidji, en tropiskt influerad doft som blandar fräscha citrusfrukter och örter med blommor som ros, jasmin och viol med en kryddor. Denna baserade sig på ön i söderhavet med samma namn och tar bäraren på tropisk semester med en blandning av frukt, blommor och soliga fruktnoter. Fidji har förblivit en älskad klassiker och har följts av många fler dofter från Guy Laroche. J'ai Osé (1978) doftar av aldehyder, koriander, persika och ros medan Clandestine (1986) är en blommig bukett som gjorts sötare med noter av honung och ananas.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.