Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Guess Parfym & Dofter För Kvinnor

Guess är ett amerikanskt modemärke som grundades av bröderna Marciano; Paul, Georges, Maurice och Armand. Detta trendiga märke är känd för sina jeans och flera mycket populära parfymer, bland annat Guess Original (1990), Guess Gold (2007) och givetvis Guess Dare (2014).

Bröderna härstammar från Marocko men levde i Frankrike i många år där de ägde ett flertal olika modebutiker på franska rivieran. De bestämde sig för att börja om på nytt i US på 80-talet och öppnade en ny butik i Beverly Hills, en av de rikaste delarna av Los Angeles. Bröderna hade besökt LA regelbundet innan flytten och var väldigt inspirerade av Amerikansk kultur. Georgies Marciano skapade jeansen till butiken själv och hans designer i denim skulle komma att bli en viktig del av Guess.

På 90-talet expandera märket till Europa och Japan. Det fanns under denna tid hundratals Guess-butiker över hela världen där kunder kunde hitta handväskor, skor, jeans och klockor. Företaget fortsatte inpå 2000-talet och använde kändisar som Paris Hilton och Gigi Hadid som modeller.

En annan viktig del av företaget har varit de fantastiska parfymerna. Guess Original var från början den första Guess parfymen för kvinnor. Som många dofter från Guess är det en fräsch och fruktig doft och Original har en ljuvlig mix av citron, grapefrukt, svartvinbär och blommor på en bas av trä och vanilj. Guess Gold (2007) är en blommig och fruktig doft med frusen citrus, ananas, svartvinbär, jasmin, lotus och ros på en bas av trä och vetiver. Många Guess parfymer för kvinnor finns i presentset med duschgel och body lotion med samma härliga dofter.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.