Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Shalimar av Guerlain

Per Sida
Sortera
Shalimar av Guerlain är en fräsch och träig doft för kvinnor.

Shalimar finns i fyra olika typer, EDP, EDT, EDC och Parfum. De är alla olika, men alla delar samma komplexa skimrande blandning av vanilj, bergamott, rökelse, bärnsten, ros, läder och mysk.

Shalimar Eau de Parfum är en kraftdoft med en söt, skarp citrus, något kemisk, vaniljöppning som snart blandas med läder, rökelse och subtila inslag av ros och iris. Shalimar EDP har lång hållbarhet och du kommer att upptäcka att vaniljnoterna är mörkare, tätare och mer rundade.

Shalimar Eau de Toilette är en mindre överdådig och lite mjukare version av denna klassiska doft. Du får fortfarande citrusöppningen, men den smälter snabbt samman med läder och vanilj. Du får en pudrig, sötare, lättare vaniljversion.

Shalimar Eau de Cologne är en drömmande vaniljdis; blommorna kommer och går innan de sätter sig i de träiga tonerna. Den är känslig, lätt och perfekt om du vill ha en doft bara för dig.

Shalimar Parfum är intensiv och vacker. En öppning med lätt citrus och cederträ som blandas med rökelse, rökigt läder, harts och naturligtvis vanilj. En sann pärla som är djupare, kryddigare och tyngre i den animalistiska aspekten än någon av de andra versionerna.

Som hyllning till den legendariska kärlekshistorien mellan kejsaren Shahjahan och hans fru Mumtaz Mahal lanserade Jacques Guerlain Shalimar 1925. Doften är uppkallad efter Mumtaz favoritträdgård, 'The Shalimar Gardens'. Det är en äkta vintage doft som fortfarande är lika bra idag som dagen den skapades.
Visa Mer