Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Shalimar av Guerlain

Per Sida
Sortera
Shalimar av Guerlain är en fräsch och träig doft för kvinnor.

Shalimar finns i fyra olika typer, EDP, EDT, EDC och Parfum. De är alla olika, men alla delar samma komplexa skimrande blandning av vanilj, bergamott, rökelse, bärnsten, ros, läder och mysk.

Shalimar Eau de Parfum är en kraftdoft med en söt, skarp citrus, något kemisk, vaniljöppning som snart blandas med läder, rökelse och subtila inslag av ros och iris. Shalimar EDP har lång hållbarhet och du kommer att upptäcka att vaniljnoterna är mörkare, tätare och mer rundade.

Shalimar Eau de Toilette är en mindre överdådig och lite mjukare version av denna klassiska doft. Du får fortfarande citrusöppningen, men den smälter snabbt samman med läder och vanilj. Du får en pudrig, sötare, lättare vaniljversion.

Shalimar Eau de Cologne är en drömmande vaniljdis; blommorna kommer och går innan de sätter sig i de träiga tonerna. Den är känslig, lätt och perfekt om du vill ha en doft bara för dig.

Shalimar Parfum är intensiv och vacker. En öppning med lätt citrus och cederträ som blandas med rökelse, rökigt läder, harts och naturligtvis vanilj. En sann pärla som är djupare, kryddigare och tyngre i den animalistiska aspekten än någon av de andra versionerna.

Som hyllning till den legendariska kärlekshistorien mellan kejsaren Shahjahan och hans fru Mumtaz Mahal lanserade Jacques Guerlain Shalimar 1925. Doften är uppkallad efter Mumtaz favoritträdgård, 'The Shalimar Gardens'. Det är en äkta vintage doft som fortfarande är lika bra idag som dagen den skapades.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.