Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

La Petite Robe Noire av Guerlain

Per Sida
Sortera
La Petite Robe Noire av Guerlain är en fruktig doft för kvinnor.

Läckra drag av körsbär, bär och mandel föregår ett exklusivt hjärta av ros och sandelträ. Rökiga inslag av tonkabönor, anis och vanilj avslutar aromen med en varm aura och imponerande hållbarhet.

Doften inspirerades av den glamorösa lilla svarta klänningen "petite robe noire" på franska, med idén att skapa en elegant, tidlös och extremt feminin doft. Flaskan är lika vacker som lukten, med en vacker bild av den lilla klänningen.

Eau de Parfum släpptes 2012 tillsammans med den lättare Eau de Toilette. Medan förpackningen är väldigt lik, har EDT ljusare och fräschare toner av grönt äpple. Vill du ha en ny petite robe noire? Utforska flankerna Intense, Ma Robe Petales, Couture, Black eller unna dig ett presentset!
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.