Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt Per Vara
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Guerlain Parfym & Dofter För Kvinnor

Guerlain dynastin grundades av Pierre-François-Pascal Guerlain i Paris 1828. Född i Abbeville, lämnade Guerlain sitt hem i unga år, enligt uppgift för att undkomma den våldsamma naturen av hans hantverkar far. Guerlain reste till London, där han fick en utbildning som kemist. På hans retur till Frankrike, åkte Guerlain till Paris, där han etablerade sig på rue de Rivoli som "perfumeur vinaigrier" (parfymör och ättika-tillverkare). Inledningsvis sålde Guerlain produkter som importerades från England - som redan lockade en exklusiv kundkrets. Det dröjde inte länge innan Guerlain började skapa sina egna produkter, inrättande av en studio på Place de l'Etoile.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.