Utförsäljnings Priser | Begränsad Tillgänglighet | Klicka för att Handla

Guerlain Parfym & Dofter För Kvinnor

Guerlain är högaktad franskt parfymhus som grundades 1828. Parfymerna är kända för sin höga kvalité och under sina nästan 200 år har märket hunnit med en del. Bland annat var bland de första någonsin att experimentera med syntetiska ingredienser och man räknas också som det första huset att släppa en gourmandparfym.

Guerlain började som en liten parfymbutik som öppnades av kemisten Pierre Francois Pascala Guerlain. Det tog inte lång tid innan Pierres påhittiga parfymskapelser blev uppmärksammade i den franska huvudstadens finare kvarter och snart kunde han öppna en andra butik och blandade skräddarsydda dofter till kungligheter som Napoleon III och drottning Victoria. Parfymen Guerlain skapade till Napoleons fru kejsarinnan Eguenie finns fortfarande att köpa under namnet Eau de Cologne Impériale (1860).

Rollen som parfymmakare ärvdes inom familjen. Det var den tredje parfymören i familjen Guerlain som kom att lägga grunden för märkets framgångar i modern tid. Jacques Guerlain var ett klassiskt utbildad och extremt hemlighetsfullt parfymgeni som hade uppfostrats för att ta över efter sin farbror, som inte hade egna barn. Han designade runt fyrahundra mycket inflytelserika parfymer, många som är populära än idag. Trots detta lät han sig aldrig intervjuas och syntes i princip aldrig i media. Många av hans dofter var inspirerad av litteratur och konst. Bland hans mest kända parfymer hittar vi klassiker som L’Heure Bleue (1912), en mjuk doft med anis och blommiga noter som hämtar inspiration från impressionismen. Mitsuoko (1919) är ett orientaliskt mysterium med ljusa och kalla noter av citrus på varm kanel och trä och legendariska Shalimar (1925) blandar pudrig ambra och vanilj, som var väldigt ovanligt som parfymingrediens på denna tid. Den vanillindränkta saften som användes för att skapa Guerlains söta dofter kallades Guerlinade och har varit en viktig del av dofterna sedan början av 1900-talet. Shalimar anses av vissa vara startskotten för den moderna parfymen.

Han fortsatte att skapa fram till 50-talet och skapade sin sista parfym tillsammans med barnbarnet Jean-Paul Guerlain, som skulle komma att bli den sista parfymören på Guerlain som faktiskt ingick i familjen. Jean-Paul ligger bakom klassiska dofter som Chamade (1969) och den blommiga Samsara (1989) samt ett stort antal dofter för män.

Guerlain ingick 1994 i lyxkonglomeratet LVMH tillsammans med Dior, Givenchy, Luis Vuitton och många andra. Många parfymfans oroade sig för att detta skulle innebära att märket skulle bli kommersiellt men Guerlain har fortsatt på samma linje som tidigare. Företaget är fortfarande självständigt men uppköpet har lett till att nya parfymörer kommit in, bland annat Olivier Cresp och Thierry Wasser, den nya huvudparfymören för Guerlain. Le Petite Robe Noir (2009) är en ljuvlig och ungdomlig doft med körsbär, lakrits, bär och bergamott som är ett bra exempel på en modern Guerlain parfym. Doften blev extremt populär och har släppts i flera olika begränsade versioner sedan lanseringen.

Se mer
Se Recensioner
Guerlain Insolence Eau de Parfum 30ml Sprej
(33)
Guerlain Eau de Fleurs de Cedrat Eau de Toilette 100ml SprejTypisk Guerlain Lemon
Margareta Naumburg,
Recension av "Guerlain Eau de Fleurs de Cedrat Eau de Toilette 100ml Sprej" version

Den typiska lätt pudriga Guerlain citronen är huvudrollsinnehavaren. Finns även i tex Shalimar vilket gör att Cedrat är perfekt för "layering" om man vill lätta upp sin Shalimar.

Guerlain Impériale Eau de Cologne 100ml SprejKejserlig Cologne
xx,
Recension av "Guerlain Impériale Eau de Cologne 100ml Sprej" version

Traditionell citruscologne ac bra kvalitet. Kan spritsas på i mängder och svalkar i värmen. Försvinner snabbt men (är trots allt en Cologne) men kan appliceras igen under dagen. Passar också som rumssprej, används även som det när kejsarinnan Eugenie ville fräscha upp salongerna

Guerlain Insolence Eau de Toilette 100ml SprejSnabbt och billigt
Arne Ohlzon,
Recension av "Guerlain Insolence Eau de Toilette 100ml Sprej" version

Min fru blev mycket nöjd. Luktar gott och är en klar favorit. Dessutom var priset bra. Så det blir flera köp från er. Tack och hej.

Guerlain Insolence Eau de Toilette 100ml SprejLjuvlig & underbar
Carina,
Recension av "Guerlain Insolence Eau de Toilette 100ml Sprej" version

Underbar parfym. En Edt som håller länge, doftar ljuvligt, fräscht och inte är för söt.

Guerlain Champs-Élysées Eau de Parfum 100ml SprejMin favorit parfym i många år!
Natasha,
Recension av "Guerlain Champs-Élysées Eau de Parfum 100ml Sprej" version

Min favorit parfym i många år och bästa priset på nätet hos ParfymKlick,desstutom ganska snabbt leverans.

Guerlain L'Heure Bleue Eau de Parfum 75ml SprejKlassisk festparfym
Ingemo Olsson Phylactou,
Recension av "Guerlain L'Heure Bleue Eau de Parfum 75ml Sprej" version

Den här klassiska parfymen är perfekt för kvällsbruk och stora fester. Den har en pudrig, mjuk, feminin men också ganska tung doft som dröjer kvar länge på huden. Doften måste "lägga sig" för att den ska bli behaglig så man ska inte spraya på sig den i sista sekunden.

Guerlain Super Aqua Serum Intense Hydration Wrinkle Plumper 30mlGuerlain aqua serum
Orinta Anciulyte,
Recension av "Guerlain Super Aqua Serum Intense Hydration Wrinkle Plumper 30ml" version

Perfect produkt ! Rekommenderar!Jag använder det varg morgon och kväll och är väldig nöjd .Min hud ser ut klar, fräsch och har en frisk hudton och lyster.

Guerlain L'Instant Eau de Parfum 50ml SprejGod parfym från Guerlain
Marit Wixell,
Recension av "Guerlain L'Instant Eau de Parfum 50ml Sprej" version

Älskar den här doften. Som nästan alla parfymer från Guerlain är den väldigt speciell och även om den är dyr så varar den länge.

Guerlain Shalimar Eau De Toilette 90ml SprejUnderbar kryddig klassiker.
Rose-Marie Frank,
Recension av "Guerlain Shalimar Eau De Toilette 90ml Sprej" version

Underbar klassiker. Hade inte använt den på många år då jag tyckte den var för dyr. Nu tog jag mig råd och den är värd varenda droppe. Snabb frakt och bra emballage.

Guerlain Samsara Eau de Parfum 30ml SprejSamsara 30ml EDP nästan lika som originalet.
Agnetha Blixt,
Recension av "Guerlain Samsara Eau de Parfum 30ml Sprej" version

Jag är mycket nöjd med servicen ni erbjuder. Jag fick en av mina favorit parfymer av er, Samsara EDP 30ml, men doften är inte riktigt som original doften var när den lanserades. Så den måste ha blivit lite uppdaterad iaf. Men jag är nöjd med den , doften som är på 30ml flaskan. Har oxå köpt samma märke fast 100ml, den överensstämde inte , var helt annan doft, vilket gjorde mig väldigt besviken, för den var ganska dyr, och helt annan flaska , än vad Samsara har. Tack på förhand. Agnetha Blixt.

Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Parfum 100ml SprejParfym Guerlain
Sanna Dados,
Recension av "Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Parfum 100ml Sprej" version

Sååå snabb leverans, perfekt! Har ni inte provat denna siffror så gör det - lakrits när den är som bäst!

Guerlain L'Instant Eau de Parfum 50ml Sprejsuperlyxig elegant
gunilla salander,
Recension av "Guerlain L'Instant Eau de Parfum 50ml Sprej" version

Väldigt lyxig och feminin doft, passar både dag och kvällPassaren mogna kvinnan,en parfym som man känner sig fin iMycket elegant och prisvärd

Guerlain Eau de Shalimar Eau de Toilette 50ml SprejSommarvariant av Shalimar?
My,
Recension av "Guerlain Eau de Shalimar Eau de Toilette 50ml Sprej" version

Lättare version av vaniljkryddiga klassikern Shalimar. Här med rejäla doser citrus och lime i toppnoten. Påminner om en citronsoufflé till en början. För dig som gillar orientaliska, lite pudriga vaniljdofter men vill bära något lättare emellanåt - prova Eau de Shalimar! Den funkar t.o.m. under högsommaren.

Guerlain Mon Guerlain Eau de Parfum 30ml SprejEn helt enkelt underbar doft
Ewa Åberg,
Recension av "Guerlain Mon Guerlain Eau de Parfum 30ml Sprej" version

Har använt Allure från Chanel i många år, inte någon gång hittat någon ersättare förrän nu.. detta är en helt underbar doft, klassisk och kommer att bli min nya favorit. Fick dofta på denna på en flygplats utomlands o kunde inte glömma den.. kommer definitivt att köpa fler gånger

Guerlain Insolence Eau de Toilette 50ml SprejAftonparfym med violtoner
Emma,
Recension av "Guerlain Insolence Eau de Toilette 50ml Sprej" version

Min favorit. Mycket viol men ändå lätt och inte för söt eller för tung. En aning kryddighet utan att bli skarp. En mkt välbalanserad Eau de Toilette.

Guerlain L'Heure Bleue Eau de Parfum 75ml SprejFantastisk mystisk doft
Birgitta Larsen,
Recension av "Guerlain L'Heure Bleue Eau de Parfum 75ml Sprej" version

En mycket sofistikerad doft för en dam med anspråk. Djup, sensuell och med mystik.

Guerlain Shalimar Eau De Toilette 30ml SprejKvalitetsprodukt med underbar doft ! :)
Birgitta Wallin,
Recension av "Guerlain Shalimar Eau De Toilette 30ml Sprej" version

Lika bra produkt som alltid med sin underbara doft som jag älskar ! Ett bra pris på varan vilken man annars bara kan unna sig i utlandet ! :)

Guerlain Terracotta Moisturising & Long Lasting Bronzing Powder 10g - 01Underbar soft& naturligt färgad
Anne- Louise Lindberg,
Recension av "Guerlain Terracotta Moisturising & Long Lasting Bronzing Powder 10g - 01" version

Detta är den överlägset bästa produkt för en mycket naturlig ton och bas under min makeup. Använder denna dagligen även utan annat smink. Prisvärd, lyxig, mild doft och du kommer inte bli besviken. Välj en ton som inre är mörkare än din hud. Du kommer att älska denna!

Guerlain Shalimar Eau De Toilette 50ml SprejFantastiska Guerlain
Marie-Louise,
Recension av "Guerlain Shalimar Eau De Toilette 50ml Sprej" version

Tidlös doft som speglar min personlighet. Ska köpa den om och om igen.Tusen tack för snabb leverans.

Guerlain Samsara Eau de Parfum 30ml SprejUnderskattad klassiker.
Linda Lundmark,
Recension av "Guerlain Samsara Eau de Parfum 30ml Sprej" version

Ge den tid så får du din belöning! Ljuvlig, varm och sitter länge. Klassisk.

Guerlain Shalimar Eau De Toilette 30ml SprejUlla Gustavsson
Ulla Gustavsson,
Recension av "Guerlain Shalimar Eau De Toilette 30ml Sprej" version

Jag är nöjd med produkten ni skicka och att allt fungera tillfredsställande.MvhUlla Gustavsson

Guerlain Shalimar Eau de Cologne 75ml SprejGerai Shalimar emu de Cologne
jolanta balandiene,
Recension av "Guerlain Shalimar Eau de Cologne 75ml Sprej" version

Superb doft. Mycket omtyckt klassiker favorit av mig. Hoppas att det finns kvar till nästa gång jag vill beställa den igen.Den passar att ha både dag och kväll, sommar som vinter Amazing. ..

Guerlain Shalimar Eau De Toilette 90ml SprejUnderbar fantastisk.
Agneta,
Recension av "Guerlain Shalimar Eau De Toilette 90ml Sprej" version

Underbar fräsch frisk doft.Använt den till o från sen 70-talet men slutar aldrig med den. Får alltid mycket fina kommentarer när jag har den. Rekommenderas varmt.

Guerlain Shalimar Parfum Initial Eau de Parfum 100ml SprejLyckan fullständig
Ann Åden,
Recension av "Guerlain Shalimar Parfum Initial Eau de Parfum 100ml Sprej" version

Tack för att ni finns. Har försökt få tag i min favoritparfym i affärer men ack nej. En god vän tipsade mej om parfym klick.se o vips så har jag den nu. Så glad jag blev.

Guerlain Insolence Eau de Toilette 50ml SprejMin favoritdoft
Solveig Flodin,
Recension av "Guerlain Insolence Eau de Toilette 50ml Sprej" version

Elegant flaska, fantastisk doft. Svårigheterna med parfym är att parfym doftar olika på olika personer. Därför kan det ta ett tag innan man finner den perfekta kombinationen. Jag gillade Shalimar bäst men denna doftar bättre på mig. Det är lite som personkemi. Man vet inte varför det känns bättre, det bara är det.

Guerlain Shalimar Eau De Toilette 50ml Sprejdoft för den princessan i dig
yvocon,
Recension av "Guerlain Shalimar Eau De Toilette 50ml Sprej" version

flakon är väldigt fin och kan användas som prydnad. Doft är gammal, men inte förlorad sin charm. Trots att det är bara eau de toilette håller doften till nästa dag. Doften är kanske på sommaren för starkt, men övriga tid på året bra användbar.

Guerlain Shalimar Parfum Initial Gift Set 100ml EDP + 75ml Body LotionGuerlain Shalimar Parfum
Anita Nilsson,
Recension av "Guerlain Shalimar Parfum Initial Gift Set 100ml EDP + 75ml Body Lotion" version

Toppen att jag hittade min favoritparfym på nätet och till bra pris.Den är svår att hitta i affärer och på båt.

Guerlain Shalimar Eau de Parfum 90ml SprejMycket nöjd med mitt köp
Marie-louise Berggren nordberg,
Recension av "Guerlain Shalimar Eau de Parfum 90ml Sprej" version

Allt har fungerat till belåtenhet. Äkta shalimar. Har använt denna doft sedan 1974. Skulle den finnas som ren parfym så skulle jag köpa den hos er.

Guerlain Parfum Shalimar Initial Gift Set 40ml EDP + 75ml Body LotionFin och lättanvänd
Lotta,
Recension av "Guerlain Parfum Shalimar Initial Gift Set 40ml EDP + 75ml Body Lotion" version

Fin doft som funkar till det mesta, blommig och pudrig utan att vara för söt. Lätt grön i början men blir varmare efter ett tag. Bra kvalitet!

Guerlain Champs Elysee Eau De Toilette 30ml SprejUnderbar lagom doft.
Majsan,
Recension av "Guerlain Champs Elysee Eau De Toilette 30ml Sprej" version

Underbar eau de toilette som doftar "lagom" i en "lagom" stor flaska som ryms i handväskan.

Guerlain Insolence Giftset 30ml EDT + 75ml Body LotionSnabbt och enkelt
Arne Ohlzon,
Recension av "Guerlain Insolence Giftset 30ml EDT + 75ml Body Lotion" version

Det var enkelt att handla hos er - dessutom fanns produkter som jag jagat åt min fru. Priset var också bra och dessutom fanns det med en extra gåva i form av en body lotion. Jag kan verkligen rekommendera er för mina bekantar.

Guerlain Samsara Eau de Toilette 100ml SprejGuerlain Samsara Eau de Toilette 100ml Sprej
MJ,
Recension av "Guerlain Samsara Eau de Toilette 100ml Sprej" version

Samsara är alltid Samsara! Gammal favorit som inte längre går att köpa ute i butikerna. Ett plus för att Klick har den i större format!

Guerlain Insolence Eau de Parfum 30ml SprejUnderbar parfym
karin nordström,
Recension av "Guerlain Insolence Eau de Parfum 30ml Sprej" version

Det är den andra jag har köpt helt underbar och ett mycket bra pris kommer att köpa den igen.

Guerlain Tidslinje

1888
2020
2017
2016
2016
Aqua Allegoria Rosa Pop
AQUA ALLEGORIA ROSA POP

Aqua Allegoria Rosa Pop från Guerlain är en blommig och fruktig...

2015
2015
AQUA ALLEGORIA TEAZZURRA

Teazzurra från Guerlain är en citrusaktig och aromatisk doft...

LA PETITE ROBE NOIRE EAU FRAICHE

La Petite Robe Noire Eau Fraiche av Guerlain är en blommig grön...

La Petite Robe Noire Ma Robe Petales Eau Fraiche
LA PETITE ROBE NOIRE MA ROBE PETALES EAU FRAICHE

La Petite Robe Noire Ma Robe Petales Eau Fraiche från Guerlain...

2014
2014
Aqua Allegoria Limon Verde
AQUA ALLEGORIA LIMON VERDE

Aqua Allegoria Limon Verde från Guerlain är en citrusaktig och...

Idylle Love Blossom
IDYLLE LOVE BLOSSOM

Idylle Love Blossom från Guerlain är en blommig doft för...

La Petite Robe Noire Couture
LA PETITE ROBE NOIRE COUTURE

La Petite Robe Noire Couture från Guerlain är en blommig och...

La Petite Robe Noire Limited Edition 2014
LA PETITE ROBE NOIRE LIMITED EDITION 2014

Le Petite Robe Noire Limited Edition 2014 från Guerlain är en...

2013
2013
Aqua Allegoria Flora Rosa
AQUA ALLEGORIA FLORA ROSA

Aqua Allegoria Flora Rosa är en Guerlain är en blommig doft...

Aqua Allegoria Nerolia Bianca
AQUA ALLEGORIA NEROLIA BIANCA

Aqua Allegoria Nerolia Bianca från Guerlain är en citrusdoft....

2012
2012
Guerlain Aqua Allegoria Lys Soleia
GUERLAIN AQUA ALLEGORIA LYS SOLEIA

Aqua Allegoria Lys Soleia från Guerlain är en blommig doft för...

La Petite Robe Noire
LA PETITE ROBE NOIRE

La Petite Robe Noire av Guerlain. Detta är fräsch och blommig...

Shalimar Parfum Initial L'Eau
SHALIMAR PARFUM INITIAL L'EAU

Shalimar Parfum Initial L'Eau från Guerlain är en orientalisk...

2011
2011
Idylle Eau Sublime
IDYLLE EAU SUBLIME

Idylle Eau Sublimera av Guerlain. Detta är en fräsch och...

2010
2010
Aqua Allegoria Flora Nymphea
AQUA ALLEGORIA FLORA NYMPHEA

Aqua Allegoria Flora Nymphea är en blomma och frukt rik doft....

2009
2009
Aqua Allegoria Tiare Mimosa
AQUA ALLEGORIA TIARE MIMOSA

Aqua Allegoria Tiare Mimosa är en aromatisk bukett Tiare blomma...

Idylle
IDYLLE

Idylle av Guerlain. Detta är en fräsch och blommig doft för...

2008
2008
Eau de Shalimar
EAU DE SHALIMAR

Eau de Shalimar av Guerlain. Detta är en fräsch och blommig...

2007
2007
Aqua Allegoria Mandarine Basilic
AQUA ALLEGORIA MANDARINE BASILIC

Toppnoterna är clementin, apelsinblom, murgröna, grönt te och...

L'Instant Magic
L'INSTANT MAGIC

Parfymen består av bergamott, ros, fresia, mysk, sandelträ,...

My Insolence
MY INSOLENCE

My Insolence av Guerlain. Detta är en fräsch och blommig doft...

2006
2006
Insolence
INSOLENCE

Parfymen består av röda frukter, hallon, viol, ros och...

2005
2005
Aqua Allegoria Pivoine Magnifica
AQUA ALLEGORIA PIVOINE MAGNIFICA

Parfymen består av bergamott, rosa grapefrukt, viol, pion, iris...

2003
2003
L'Instant
L'INSTANT

L'Instant av Guerlain. Detta är en fräsch och blommig doft för...

Shalimar Parfum Initial
SHALIMAR PARFUM INITIAL

Shalimar Parfum Initial av Guerlain. Detta är en aromatisk och...

1999
1999
Aqua Allegoria Herba Fresca
AQUA ALLEGORIA HERBA FRESCA

Parfymen innehåller citron, klöver, grönt te, mint, cyklamen,...

AQUA ALLEGORIA PAMPLELUNE

Parfymen består av färskpressad grapefrukt, citron, bergamott...

1996
1996
Champs-Élysées
CHAMPS-ÉLYSÉES

Champs-Élysées från Guerlain är en frisk och blommig parfym...

1992
1992
1989
1989
Samsara
SAMSARA

Samasara från Guerlain är en trä och blom inspirerad parfym...

1983
1983
Jardins de Bagatelle
JARDINS DE BAGATELLE

Jardins de Bagatelle från Guerlain är en blommig doft för...

1979
1979
1974
1969
1969
1966
1966
1962
1962
Chant d'Aromes
CHANT D'AROMES

Chant d'Aromes från Guerlain är en blommig chypre parfym för...

1960
1960
Impériale
IMPÉRIALE

Imperiale av Guerlain. Detta är en fräsch, aromatisk och...

1933
1925
1925
Shalimar
SHALIMAR

Shalimar av Guerlain. Detta är en fräsch och vedartad doft för...

1920
1920
Eau de Fleurs de Cedrat
EAU DE FLEURS DE CEDRAT

Eau de Fleurs de Cedrat från Guerlain är en citrus aromatisk...

1919
1919
Mitsouko
MITSOUKO

Mitsouko av Guerlain. Detta är en fräsch, aromatisk och...

1912
1912
L'Heure Bleue
L'HEURE BLEUE

L'Heure Bleue från Guerlain är en orientalisk och blommig...

1906
1889
1889
Guerlain
Kollektioner
FRÅN
549 kr
Guerlain Aqua Allegoria Flora Rosa
AQUA ALLEGORIA FLORA ROSAAqua Allegoria Flora Rosa är en Guerlain är en blommig doft...
FRÅN
941 kr
Guerlain Aqua Allegoria Limon Verde
AQUA ALLEGORIA LIMON VERDEAqua Allegoria Limon Verde från Guerlain är en citrusaktig och...
FRÅN
549 kr
Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Bianca
AQUA ALLEGORIA NEROLIA BIANCAAqua Allegoria Nerolia Bianca från Guerlain är en citrusdoft....
FRÅN
549 kr
AQUA ALLEGORIA PAMPLELUNEParfymen består av färskpressad grapefrukt, citron, bergamott...
FRÅN
609 kr
Guerlain Chamade
FRÅN
442 kr
Guerlain Champs-Élysées
CHAMPS-ÉLYSÉESChamps-Élysées från Guerlain är en frisk och blommig parfym...
FRÅN
655 kr
Guerlain Chant d'Aromes
CHANT D'AROMESChant d'Aromes från Guerlain är en blommig chypre parfym för...
FRÅN
315 kr
Guerlain Cosmetics
FRÅN
532 kr
Guerlain Idylle
IDYLLEIdylle av Guerlain. Detta är en fräsch och blommig doft för...
FRÅN
494 kr
Guerlain Impériale
IMPÉRIALEImperiale av Guerlain. Detta är en fräsch, aromatisk och...
FRÅN
383 kr
Guerlain Insolence
INSOLENCEParfymen består av röda frukter, hallon, viol, ros och...
FRÅN
732 kr
Guerlain Jardins de Bagatelle
JARDINS DE BAGATELLEJardins de Bagatelle från Guerlain är en blommig doft för...
FRÅN
722 kr
Guerlain Jicky
FRÅN
795 kr
Guerlain L'Heure Bleue
L'HEURE BLEUEL'Heure Bleue från Guerlain är en orientalisk och blommig...
FRÅN
427 kr
Guerlain L'Instant
L'INSTANTL'Instant av Guerlain. Detta är en fräsch och blommig doft för...
FRÅN
541 kr
Guerlain L'Instant de Guerlain
FRÅN
321 kr
Guerlain La Petite Robe Noire
LA PETITE ROBE NOIRELa Petite Robe Noire av Guerlain. Detta är fräsch och blommig...
FRÅN
578 kr
Guerlain La Petite Robe Noire Couture
LA PETITE ROBE NOIRE COUTURELa Petite Robe Noire Couture från Guerlain är en blommig och...
FRÅN
467 kr
LA PETITE ROBE NOIRE EAU FRAICHELa Petite Robe Noire Eau Fraiche av Guerlain är en blommig grön...
FRÅN
426 kr
Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Petales Eau Fraiche
LA PETITE ROBE NOIRE MA ROBE PETALES EAU FRAICHELa Petite Robe Noire Ma Robe Petales Eau Fraiche från Guerlain...
FRÅN
521 kr
Guerlain LHeure Bleu
FRÅN
394 kr
Guerlain Mitsouko
MITSOUKOMitsouko av Guerlain. Detta är en fräsch, aromatisk och...
FRÅN
619 kr
Guerlain Mon Guerlain
MON GUERLAINMon Guerlain från Guerlain är en orientalisk och vedartad...
FRÅN
794 kr
Guerlain Mon Guerlain Florale
FRÅN
434 kr
Guerlain Samsara
SAMSARASamasara från Guerlain är en trä och blom inspirerad parfym...
FRÅN
359 kr
Guerlain Shalimar
SHALIMARShalimar av Guerlain. Detta är en fräsch och vedartad doft för...
FRÅN
592 kr
Guerlain Shalimar Souffle
FRÅN
376 kr
Guerlain Terracotta
TERRACOTTADenna gel ger en jämn och naturlig färg. Resultaten syns inom...
FRÅN
612 kr
Guerlain Vol de Nuit