Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Red av Giorgio Beverly Hills

Per Sida
Sortera
Red av Giorgio Beverly Hills är en orientalisk och blommig doft för kvinnor.

Denna sanna klassiker öppnar sig med kontrasterande blommiga och fruktiga toppnoter av körsbär, ylang-ylang, apelsinblomma och hyacint som blandas till ett blommande hjärta av nejlika, ros, jasmin, rosmarin och tuberos. Den komplexa basen kombinerar söta inslag med en exotisk touch av patchouli, ekmossa, bärnsten, ceder, sandelträ, tonkaböna, vanilj och myrra.

Sedan lanseringen har denna exklusiva och eleganta doft erövrat hjärtat hos många kvinnor och blivit en symbol för framträdande. Rött är färgen på kärlek och energi och denna parfym omfattar sin intensiva aura av passion. Den kommer i en härlig rektangulär flaska med en gyllene keps. Prova Eau de Toilette eller njut av dess rika upplevelse av förförelse med kroppscreme och duschgel.

Red av Giorgio Beverly Hills lanserades 1989.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.