Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Eau de Giorgio av Giorgio Beverly Hills

Per Sida
Sortera
Eau de Giorgio av Giorgio Beverly Hills är en fräsch blomsterdoft för kvinnor.

Detta klassiska amerikanska varumärke började när de startade en lyxbutik på den berömda Rodeo Drive i Beverly Hills på 1960-talet. Deras första doft Giorgio släpptes 1981. Eau de Giorgio är ett modernt tag på klassikern, tydligt inspirerad av den soliga och glamorösa livsstilen i Beverly Hills.

Färska fruktiga anteckningar av apelsinblomma och bergamott blandas med djärva blomtoner av tuberos, gardenia, jasmine, ylangylang medan basen har en liten orientalisk känsla med sandelträ, bärnsten, patchouli och vanilj.

Kopplingen till butiken syns i förpackningen. Den levereras i en randig låda som liknar de gula och vita ränderna som innehöll butikens ikoniska markis och som många människor förknippade sig med den lokala livsstilen.

Eau de Giorgio av Giorgio Beverly Hills lanserades 2012.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.