Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Giorgio Armani Parfym & Dofter För Kvinnor

Sen det startades 1975 har Giorgi Armani växt till ett världmärke känt för sin höga kvalité. Girogio Armani har gått från klarhet till klarhet och blev 2001 utnämnd till en av världens mest framgångsrika designers. Hans magnifika modeimperium, som säljer kläder, dofter, accessoarer och kosmetika har bland annat 300 affärer i 37 olika länder. Efter att ha grundat den första A/X Armani Exchange-butiken under början av 90-talet har företaget expanderat ordentligt och har sedan dess suttit säkert på den internationella modetronen.

Giorgio Armani har genom åren lanserat massvis med framgångsrika kollektioner, ofta under Milanos välkända modevecka. En populär del av Armanis utbud är de fantastiska damparfymerna. Den första parfymen för kvinnor från Armani var Armani for Women (1982), en modern klassiker som bärs av kvinnor över hela världen. Andra populära parfymer är den vitblommiga Gio (1992), den fruktiga och blommiga Acqua di Gio (1995), den varmt kryddiga Armani Mania (1999), de berömda citrusnoterna i Armani Code (2006), den orientaliska och myskiga sötheten hos Emporio She (2008), den fräscha och kryddiga Idole D'Armani (2009), den aromatiska florala Acqua di Gioia (2010), den orientaliska Armani Code Luna (2012) och den fruktiga och söta Si (2013) för att nämna ett fåtal.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.