Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Ghost Parfym & Dofter För Kvinnor

Ghost är ett brittisk designmärke som säljer kläder och parfym. Märket grundades 1985 av Katherine Hamnet och Tanya Sarne som kom in i modeindustrin genom att börja som modeller. De är särskilt kända för sina klänningar. Några av de mest populära Ghost-parfymerna är Ghost Original, Eclipse och Luminous.

Tanya Sarne har varit kreativ chef på Ghost i många år men var aldrig en skolad designer. Hon arbetade som modell när hon studerade på universitet men var tvungen att ge upp detta för att hjälpa sin man med hans karriär. Efter att giftermålet tog slut var Sarne tvungen att klara sig själv ensam med två små barn. De hade inte mycket pengar att spendera och var tvungen att gräva genom lådor på second hand-butiker. Sarne blev inspirerad av de olika outfits hon var tvungen att hitta på och bestämde sig för att pröva på att designa egna kläder. Tillsammans med den modeutbildade Katherine Hamnet grundade hon Ghost 1984. En av de viktigaste delarna av märkets framgångar var den nya sortens tyg de uppfann. Vicose var en material som gjordes av bomullscellulosa och blev ett utmärkt och lättviktigt material som såg fantastiskt ut. Tyget blev grunden till många av deras kläder och särskilt de typiska klänningarna.

Ghost har sedan dess varit otroligt framgångsrikt och Sarne har förblivit djupt involverad i märke. Hon har också designat en mycket framgångsrik serie med sommarklänningar från Marks and Spencer. Genom kreativitet och en intresse för ovanliga material har Ghost utvecklat en tidslös look. Den första Ghost parfymen släpptes 1995 och märket har släppt ett flertal älskade dofter sedan dess. Ghost eller Ghost Original (2000) är en fruktig doft med blommiga noter av ros och jasmin i toppen. Luminous (2009) innehåller en mix med dofter och frukt med en topp som domineras av fräsch apelsin, ananas och druvor. Eclipse (2014) innehåller bergamott, citron, mandarin, svartvinbär och ros i en härlig flaska formad som en halvmåne. Ghosts dofter är kända för sina höga kvalité och fantastiska flaskor.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.