GAP Parfym & Dofter För Kvinnor

GAP grundades 1969 av makarna Doris och Donald Fisher. Paret hade tidigare varit mäklare men öppnade en klädbutik efter att tyckt sig se ett behov efter en riktigt bra jeansbutik. Den första GAP-butiken låg på Ocean Avenue i San Francisco nära universitet. Man sålde jeans från Levi's och skivor för att locka studenterna till butiken.

Butiken gick faktiskt inget vidare och det var inte förrän man beslutade sig för att ha en rejäl rea som det vände. Efter att ha sålt slut på hela lagret inom några dagar förstod Paret Fisher att detta var lösningen på problemet. De började sälja kända märken till reapriser och det hela blev till slut en enorm framgång med hundratals butiker över hela USA. Man gav också ut en kollektion med egendesignade kläder och dessa blev också väldigt populära. I början av åttiotalet var hälften av kläderna man sålde det egna märket och mer skulle det bli.

Idag säljer GAP allt från simkläder till skor, förutom kläder förstås. Man har sedan några år tillbaka även gett ut dofter. Den första parfymen från GAP kom ut 1994 och fler har det blivit. En av de mest populära dofterna för kvinnor är Close Perfume (2009). Det är en härligt lätt doft med en tydlig not av mandel - inte helt vanligt men passar perfekt. En annan nämnvärd doft är Near från 2011 som är en fruktig doft med en somrig känsla.

Se Recensioner
GAP Grass Body Mist 50ml
(1)
GAP Grass Body Mist 50mlSurprisingly created by gap
saif al-nuaimi,
Recension av "Grass Body Mist 50ml" version

Despite the cheap plastic bottle, the scent is shocking with its perfection. Highly recommended for morning time and for happy time . Gonna buy again for my woman .

GAP Tidslinje

1989
2013
2012
2011
2011
Near
NEAR

Near av GAP. Detta är en fräsch och blommig doft för kvinnor....

2010
2010
Stay
STAY

Stay av GAP. Detta är en fräsch, blommig och vedartad doft för...

2009
2009
Close
CLOSE

Close av GAP. Detta är fräsch och blommig doft för kvinnor....

1990
1990
Grass
GRASS

Grass by Gap är som en varm sommaräng i solsken. Detta är en...

GAP
Kollektioner
FRÅN
218 kr
GAP Near
NEARNear av GAP. Detta är en fräsch och blommig doft för kvinnor....
FRÅN
215 kr
GAP Velvet Bloom No.695