Ferrari Parfym & Dofter För Kvinnor

Enzo Ferrari föddes den 18 februari, 1898 nära Modena, Italien. När han var 10 tog hans far honom till ett bil lopp i Bologna. Efter att ha kört ett antal andra lopp, bestämde han att han ville bli en racingförare.

Enzo gjorde några tävlingar, en gång slutade tvåa på Targa Florio under körning för Alfa Romeo. En gång i 1923 samtidigt ett lopp på Circuit i Sivocci i Ravenna, han blev kontaktad av greve Enrico och grevinnan Paolina Baracca som gav Enzo sin sons skvadron emblem (deras son hade dött i kriget), vilket var den berömda dansande häst på en gul sköld.
Medan Enzo Ferrari var med Alfa Romeo, byggde han endast ett fåtal sportbilar som bärde hans namn och hade hans berömda stegrande häst emblem.
Ferrai började arbeta på den allra första Ferrari bilen, den 125 Sport, 1946. Denna bil startade en stor tradition att vinna för Ferrari. Sedan den första tävlingen i 1947, har Ferrari haft över 5.000 framgångar på tävlingsbanorna runt om i världen.

Idag Ferrari har fått ett antal produkter med sitt namn, hattar, jackor, skor och dofter, allt motorn entusiaster någonsin kunde önskar.

Ferrari Tidslinje

2012
2016
2014
2014
Essence Oud
ESSENCE OUD

Essence Oud av Ferrari är en orientalisk doft för män. Den...

2013
2013
Scuderia Ferrari Black
SCUDERIA FERRARI BLACK

Scuderia Ferrari Black från Ferrari är en aromatisk doft för...

Ferrari
Kollektioner
FRÅN
180 kr
Ferrari Scuderia Ferrari Black
SCUDERIA FERRARI BLACKScuderia Ferrari Black från Ferrari är en aromatisk doft för...