Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Starlight av Etienne Aigner

Per Sida
Sortera
Starlight av Etienne Aigner är en orientalisk och blommig doft för kvinnor.

En patchouli-bas omgiven av frukt och en antydan av krydda sammanfattar Starlight - men den är så mycket mer ... Öppningen av bergamott, ananasjuice och inslag av grönsaker är fräsch och frodig; hjärtat är mjukare och sötare med kummin och jordgubbsnoter samt subtila inslag av jasmin. Patchouli är framträdande i hjärtat medan basen av sandelträ, vanilj och vit mysk värmer upp doften. Vackert blandad, elegant och en showstopper.

Flakonen är en riktig pärla, en vackert skapad flaska av glas i härliga bleka nyanser. Den kommer att se fantastiskt ut på din hylla och vätskan inuti är helt himmelsk - Starlight är ett mycket passande namn för denna doft.

Starlight lanserades 2008 av Etienne Aigner.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.