Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Youth Dew av Estée Lauder

Per Sida
Sortera
Estée Lauder Youth Dew är en kryddig och orientalisk doft för kvinnor.

En klassisk doft med en rik sammansättning av aldehyder, apelsin, kryddor, persika, bergamott, narcissus och lavendel i toppen. Den smälter in i det krydda och blommiga hjärtat med kanel, kassia, orkidé, jasmin, kryddnejlika, ylang-ylang, ros och liljekonvaljer och en bas av tolu balsam, Peru balsam, bärnsten, patchouli, mysk, vanilj , ekmoss, vetiver och rökelse.

Ursprungligen lanserades som badolja av Estée Lauder på 50-talet och lanserades sedan som en doft 1953. Denna sensuella doft har varit en damfavorit i ett halvt sekel och förändrat parfymvärlden för alltid. Den levereras i en elegant och tidlös flaska, prydd med en guldbåge, vilket gör den till en härlig present för alla parfymälskare!
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.