Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

White Linen av Estée Lauder

Per Sida
Sortera
White Linen av Estée Lauder är en blommig doft för kvinnor.

White Linen är en favoritdukt genom hela tiden och har fyllt kvinnors dagar med utstrålning under de senaste fyra decennierna. På toppen av doften hittar vi blåsiga överensstämmelser med bulgarisk ros, jasmin och muguet, följt av violet och orris i hjärtat och basnoterna från vetiver, mossa och bärnsten.

Lauder föreställde sig en doft som skulle lugna, lyfta sprit och lägga friskhet till vardagen, precis som vita rena lakan. Duften kan avnjutas som parfym, kroppslotion och gör en tidlös present i ett presentpaket! White Lins extraordinära framgång gav liv till många efterträdare inklusive det älskade Pure White Linen.

White Linen lanserades av Estée Lauder 1978.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.