Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Escada Parfym & Dofter För Kvinnor

Escada är ett tyskt märke som startades av äkta makarna Margaretha och Wolfgang Ley 1978. Margaretha är faktiskt svensk och i sin ungdom var hon modell innan hon blev intresserad av att designa eget mode istället. Hon jobbade i flera år för det tyska märket Mondi. Wolfgang var en duktig affärsmän med en otrolig stilkänsla. De började i München och den första kollektionen gjorde intryck med ljusa och färgglada designer och snygga mönster. Tanken var att kläderna skulle vara både eleganta och sportiga, och lika sköna att bära som de var snygga. Escada blev en jättesuccé på 80-talet och blev ett stort multinationellt företag 1986. De ljusa sportkläderna och klänningarna passade 80-talet perfekt och 1990 tog man företag ett steg längre när man lanserade sin första parfymkollektion.

Escadaparfymer är kända för att vara mycket prisvärda eftersom de är av så otroligt hög kvalité. Själva parfymen går ofta i ljusa färger och produkterna har tydliga idéer och koncept. Den allra första Escada parfymen var Margaretha Ley (1990) och den var inte bara baserad på utan också designat av Margaretha Ley själv. Det är en blommig doft med kryddor och färsk frukt på en bas av trä och vanilj. Modellen och skådespelerskan Miranda Kerr är ansiktet utåt för Joyful (2014), en doft som är tänkt att ge en positiv och fri känsla med en mix av svartvinbär, melon, mandarin, honung och sandelträ. Nyligen har märket blivit känt för sina sommarkollektioner, ungdomliga och friska dofter såsom Cherry In The Air (2013), en favorit bland våra kunder och ett av de bästa körsbärsdofterna någonsin, Born In Paradise (2014), en tropisk resa med pina colada, ananas och kokosnät och Agua Del Sol (2016), en uppfriskande sommardoft med iskall päronglass, frusen hallonsorbét, citrusskal och aprikos.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.