Enrique Iglesias Parfym & Dofter För Kvinnor

Enrique Iglesias (fullständigt namn Enrique Miguel Iglesias Preysler) föddes i Madrid 1975. Han spenderade sina första år i Spanien men efter familjeproblem fick den unge Iglesias flytta till Miami för att bo med sin pappa, den världskände sångaren Julio Iglesias.

1995 släppte Enrique sitt första album, men under namnet Enrique Martínez då han inte ville bli förknippad med sin far. Skivan var på spanska och gjorde succé i Latinamerika. Mot slutet av nittiotalet blev det plötsligt väldigt populärt med spanska och latinamerikanska tongångar och tillsammans med andra artister som Ricky Martin blev Iglesias en del av detta fenomen. Hans första listetta i USA var "Bailamos" som var med på soundtracket till Will Smith-filmen "Wild Wild West". "Bailamos" var den första i en rad listettor för Enrique Iglesias och mest känd är kanske "Hero" som toppade listorna i 14 länder och vann ett flertal priser, bland annat en MTV Video Music Award.

Iglesias första doft för kvinnor var Deeply Yours som släpptes 2015. Den är en fruktig och blommig doft med noter av grapefrukt, mandarin, grönt äpple och mysk på en bas av vanilj, sandelträ och mysk.

Enrique Iglesias Tidslinje

2014
2016
2015
2015
Deeply Yours for Her
DEEPLY YOURS FOR HER

Deeply Your for Her från Enrique Iglesias är en blommig och...

Enrique Iglesias
Kollektioner