Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Love and White Diamonds av Elizabeth Taylor

Per Sida
Sortera
Love and White Diamonds av Elizabeth Taylor är en blommig och träig doft för kvinnor.

Denna fräscha och sofistikerade doft är en kombination av blommiga, träiga och musky noter. Den öppnar upp med neroli och petitgrain i kombination med en stänk av fruktig och citrusaktig mandarinapelsin. De mellersta överenskommelserna utforskar en mängd olika blommor inklusive turkisk ros, jasmine sambac, tuberos och gardenia. Slutligen förenas de med aromatisk mysk, sandelträ och cederträ och bildar en lätt och frisk doft.

Talenterna för Elizabeth Taylor slutade inte med att kunna agera. Hon hade också en överfulla entusiasm för smycken, vilket återspeglas perfekt i designen och namnet på hennes kollektioner. Love and White Diamonds doft kommer i en enkel och elegant ljusrosa flaska kompletterad med en diamantkant, inspirerad av Elizabeth Taylors hittills mest framgångsrika doft, White Diamonds från 1991.

Love and White Diamonds lanserades 2017.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.