Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Elizabeth Taylor Parfym & Dofter För Kvinnor

Elizabeth Rosemond Taylor var en britt-amerikansk skådespelerska som medverkat i 50 filmer och har två Oscars under bältet, var lika känd för sina filmer som sitt skandalösa kärleksliv, många giftemål, omfattande smycket kollektioner, hälso problem, parfymer och sina otroliga förmögenhet.
Vid 10 års ålder medverkade Elizabeth i sin första film, ”One Born Every Minute” (1942) Efter detta så gick hon vidare till att bli en ikonisk skådespelerska med många stor filmer. Hon var stora nyheter på grund av en av hennes stor filmer ”Cleopatra” (1963) Inte bara för att det en av de dyraste produktionerna någonsin, utan för att hon även mötte sin femte man, Richard Burton.
Detta blev en stor skandal då båda var gifta medans de startade sin kärlekshistoria, även påven involverades sig och kritiserade Taylor för stölden av en annan kvinnas man.

Elizabeth Arden var en stil ikon, inte bara på stora skärmen utan även i hennes personliga liv. Många kvinnor har kopierat hennes ”katt ögon” makeup look från filmen ”Cleopatra” (Som fortfarande är populärt än i dag). Elizabeths personliga stil var kaxig; hon älskade paljetter, blommor, pärlor, fjädrar och rosetter och du kunde vara säker på att hon skulle göra ett stort intryck på röda mattan.

Taylor var den första kändisen som skapade sin egen rad av parfymer. Hennes första parfym ”Passion” från 1987 blev en bästsäljare. Elizabeth var väldigt involverade i sina parfymer, och då hon älskade vackra och dyra smycken så kallade hon sin andra parfym för ”White Diamonds” som är en väldigt rik, stark och kraftfull parfym, väldigt like Taylor själv.
White Diamond har en stark blommig öppning, ett varmt hjärta och en orientalisk bas. Den kommer med en diamant satt ring, vilket ger den en känsla av lyx och klass.

I en självbiografi om Elizabeth Taylor nämns det att hennes parfym imperium hade tjänat lika mycket som hennes karriär som skådespelerska. Den brittiska tidningen The Guardian räknade ut att majoriteten av hennes $600 miljon - $1 miljard förmögenhet var intäckter från Elizabeth Taylors parfymer.

Elizabeth Rosemond Taylor föddes den 27e februari 1932 i London och dog vid 79 års ålder under 2011.
Hon kommer alltid att minnas för hennes otroliga skönhet, fantastiska ögonfransar, kaotiska kärleksliv, 8 giftemål, otaliga filmer och The Elizabeth Taylor AIDS Foundation som startade 1991.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.