Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

White Tea av Elizabeth Arden

Per Sida
Sortera
White Tea från Elizabeth Arden är en blommig och vedartad doft för kvinnor.

Denna utsökta doft är inspirerad av välbehaget som den första smutten av en kopp te framkallar. Den fångar upp elegansen och de komplexa smakerna av vitt te men krispiga toppnoter av saftig italiensk mandarin, ormbunke, muskatellsalvia och livfulla havsbrisackord. Det fridfulla hjärtat består av aromatiskt vitt te, maté och skir vit iris som i sin tur övergår i en harmonisk bas av amber, ambrette, tonkaböna och sensuella träslag.

Vhite Tea är en fantastisk doft och ett saligt tilskott i Elizabeth Arden doftkollektion och det är den perfekta doften för den moderna kvinnan som vill njuta av varma minnen och som älskar den delikata och uppfriskande aromen av vitt te.

White Tea lanserades av Elizabeth Arden 2017.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.