Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Splendor av Elizabeth Arden

Per Sida
Sortera
Splendor av Elizabeth Arden är en blommig doft för kvinnor.

Elizabeth Arden var en pionjär inom kvinnors kosmetika och dofter. Sedan hennes första doft, Blue Grass från 1934, har hon utvecklat en lång lista med dofter under sitt namn. Splendor anlände 1998, inrymt i en elegant elegant flaska som inte skulle se fel ut i någon doftkollektion.

Öppningen av freesia, pion och hyacint stöds av ett vitt blommahjärta. Anmärkningar om ananas finns också, tillräckligt starka för att bli märkt, men aldrig överväldigande. Basen av sandelträ, bärnsten, mörka träslag, mysk, cederträ och brasiliansk palisander är sensuell och långvarig. Splendor är en ren blommig aroma med en subtil träig bas, tidlös och elegant.

Splendor lanserades av Elizabeth Arden 1998.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.