Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Green Tea Tropical av Elizabeth Arden

Per Sida
Sortera
Green Tea Tropical av Elizabeth Arden är en grön och fruktig doft för kvinnor.

Detta är en fräsch doft med inledande toner av passionsblomma och litchi följt av te, magnolia och samlingarna som är karakteristiska för grönt te-arom innan den slår sig ner på en bas av tropiska frukter och mysk.

Doften designades av Rodrigo Flores-Roux som också har utvecklat dofter för andra stora varumärken, inklusive Dolce & Gabbana, Britney Spears och Calvin Klein.

Tropical är en av många varianter av den ursprungliga Elizabeth Arden Green Tea-samlingen. Dess blandning av gröna teblad och söta frukter får dig att tänka på ett iskallt, fruktigt iste och ger en upplyftande sommarstämning, men ändå är parfymen lätt och uppfriskande för vardagsbruk.

Green Tea Tropical lanserades av Elizabeth Arden 2007.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.