Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Green Tea Cucumber av Elizabeth Arden

Per Sida
Sortera
Green Tea Gurka från Elizabeth Arden är en ozonisk, akvatisk och grön doft för kvinnor.

Denna gurkbaserade parfym introduceras med citrusfrukter som utvecklas med mittnoter av fransk violett, vattenmelon och den minnesvärda gröna te-aromen som sätter sig på en bas av bärnsten och ambrett.

Denna doft leder dina tankar till en G&T eller ett glas törstsläckande gurkavatten. Doften är en uppfriskande upplaga till alla parfymkollektioner och perfekt för alla väder.

Den klassiska Elizabeth Arden Green Tea-parfymen följdes av många nya upplagor, inklusive Green Tea Bamboo, Cherry Blossom och Lavender. Denna gurkversion kommer i en cool ny stil med den ikoniska gröna te-flakonen med färska skivor gurka spridda över flaskan.

Green Tea Gurka lanserades av Elizabeth Arden 2005.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.