Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Green Tea Bamboo av Elizabeth Arden

Per Sida
Sortera
Green Tea Bamboo av Elizabeth Arden är en grön, träig och citrusaktig doft för kvinnor.

Bambu öppnar sig med bländande toner av citrus, galbanum, tamarind och bambu följt av skarpa toner av gurka, syringa, violettblad och den fascinerande doften av grönt te, den avslutas med jordiska dofter av orrisrot, mate, mastik, trä och mysk.

Denna orientaliska upplevelse av Green Tea-klassikern fångar andan i en promenad genom en traditionell asiatisk bambuträdgård. Parfymen är lätt och skarp och gör att du luktar fräsch och ren men ändå otroligt intressant.

Parfymen kommer i den klassiska Green Tea-flaskan, men i en helt ny nyans av grönt. Det är en intressant upplaga av den ursprungliga Elizabeth Arden-doften och kan avnjutas som Eau de Toilette eller som en del av ett presentset.

Green Tea Bamboo lanserades av Elizabeth Arden 2014.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.