Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Elizabeth Arden Parfym & Dofter För Kvinnor

Elizabeth Arden är en kvinna före sin tid, 1910 satte hon upp sin egen skönhetssalong, en tid då kvinnor förväntades att stanna hemma och en tid då det var mycket ovanligt för en kvinna att driva sin egen verksamhet. Kvinnor bar inte mycket smink på den tiden, Elizabeth Arden förändrade detta.
1912 tågade hon och 15.000 suffragetter förbi hennes Red Door Salong på Fifth Avenue i protest. Alla bär ett ljustrött läppstift från Elizabeth Arden, de röda läppstiftet blev en symbol för kvinnlig frigörelse. Hon utvecklade en rad speciellt för kvinnor som tjänstgör i militären under andra världskriget och än i dag hittar du fortfarande Arden i spetsen för nya innovativa sminkprodukter.

Det är inte bara smink som Arden är känd för, hon var en av de första att utveckla krämer för specifika hudtyper och hennes 8 hour cream är en av de mest sålda produkter till denna dag.

Hennes berömda Red Door Salong på Fifth Avenue har uppgav namnet till hennes lika berömda två dofter Red Door och Fifth Avenue, som nu finns i en mängd olika varianter.
Den ursprungliga Red Door, formad som den faktiskta röda dörren till hennes salong lanserades 1989 och är en signatur doft för många kvinnor. Det är ett koncentrat av klass, lyx, glamour, romantik, elegans och kvinnlighet.
Det tog Elizabeth Arden 14 år innan hon lanserade den första versionen av sin ikoniska doft. Red Door Revealed, denna gång i rosa. Inte så viljestark somRed Door utan mer subtil, en ren, kvinnlig, rosa blommor för varma sommarkvällar. Snabbspola framåt 25 år och Elizabeth Arden lanserade Red Door 25 Eau de Parfum. En mycket annorlunda doft till den ursprungliga Red Door lite kryddigare och blommigare. Skulle du uppleva att de parfymer är för stark för dig, försök och spraya doften i luften och gå in i dimman det kommer det att ge dig ett helt nytt perspektiv på din valda parfym.

5th Avenue, den världsberömda gatan som Elizabeth Arden öppnade sitt första spa på och gav namn till denna lyxiga doft. Det är en av de mest älskade parfymer av alla tider från Ardenkollektion, ett medley av ylang, syren, ros, magnolia, nejlika, tuberos och liljekonvalj som dröjer sig kvar på huden och påminner dig om svunna tider.
Visa Mer