Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Le Parfum av Elie Saab

Per Sida
Sortera
Le Parfum av Elie Saab är en orientalisk och blommig doft för kvinnor.

Elie Saab kommer från en medelhavsstad, en plats fylld av värme och ljus och omgiven av levande läckra dofter från naturen. Ett av Elies mest framstående minnen hemifrån är lukten av apelsinblom; när vinden blåste genom apelsinträdet nära hans barndomshem var Elie omgiven av den jordiska doften av apelsinblom så hans första doft är en ode till denna underbara ton.

Le Parfum är en mycket feminin, mjuk, vacker och ljus parfym med dominerande toner av jasmin och apelsinblom. Honungen finns för att ge blommorna en subtil sötma medan patchouli, rosor och träiga toner gör att du får en rundad, väl blandad doft.

Le Parfum EDP lanserades 2011 följt av Eau de Toiette 2012. EDT är en lättare version med mindre honung. Den är mjukare och mer blommigt.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.