Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Dora Utforskaren Parfym & Dofter För Kvinnor

Dora Márquez, mer känd som Dora Utforskaren eller Dora the Explorer är i serien en mexikansk tjej som bor i djungeln Playa Verde. När TV-serien började var hon 7 år gammal. I originalserien på engelska lär hon barn spanska tillsammans med apan Boots. Här i Sverige pratar Dora och Boots svenska och lär barnen ord på engelska.

Serien har gått i många år och har dubbats till över 33 språk. I andra versioner lär man ut Franska, Hindi och Tamil.
Dora Utforskaren har varit otroligt framgångsrik världen över och det finns nu leksaker, spel, täcken med Dora och Boots.

Den första doften baserad på serien är en blommig och fruktig doft för tjejer i alla åldrar. Efter det här släppet kom doften Dora & Boots som är en lite tyngre gourmanddoft som doftar grönt äpple, grapefrukt och fresia.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.