Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

The Only One av Dolce & Gabbana

Per Sida
Sortera
The Only One av Dolce & Gabbana är en orientalisk och blommig doft för kvinnor.

En unik pudrig aroma som fångar hjärtat av fascinerande kvinnlighet med oväntade kontrasterande noter som visar att motsatser går ihop. Doften öppnar med naturliga noter av viol och bergamott som smälter in i det förvånande hjärtat av iris och kaffe. Den söta och feminina basen består av patchouli berikad med vanilj.

Denna Eau de Parfum är en ny variant av The One, som ursprungligen släpptes 2006. Denna nya version är ännu mer sofistikerad, vilket gör denna doft "The Only One" för dig.

Den brittiska skådespelerskan och Game of Thrones-stjärnan Emilia Clarke är ansiktet på kampanjen; hon var med i en kortfilm där hon sjöng ett omslag av den klassiska italienska låten "Quando, quando, quando".

The Only One lanserades av Dolce & Gabbana 2018.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.