Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

The Only One 2 av Dolce & Gabbana

Per Sida
Sortera
The Only One 2 av Dolce & Gabbana är en blommig och orientalisk doft för kvinnor, den är den andra flanken till The One (2006).


Signaturblandningen av kaffe och blommiga noter finns också i den här versionen men inte förrän efter den saftiga öppningen av röda bär, björnbär, päron och freesia. Kaffeanmärkningarna åtföljs av trevliga toner av röd ros och violett som den här gånger är lagt på en inbjudande och djup bas av ambergris, tonka, bärnstensskog och patchouli.

Denna doft symboliserar förförelse, lust och kärlek som föreslås av den sammetfärgade flaskan. The Only One 2 är inte så söt trots de fruktiga tonerna eftersom hjärtat och basen ger doften mycket djup, vilket gör att torkningen blir förförisk med den perfekta mängden sötma som dröjer i bakgrunden ..

The Only One 2 av Dolce & Gabbana lanserades 2019.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.