Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Light Blue av Dolce & Gabbana

Per Sida
Sortera
Light Blue av Dolce & Gabbana är en fräsch, aromatisk och träig doft för kvinnor.

Denna tidlösa doft öppnar sig med en uppfriskande smakfull siciliansk citron i kombination med äpple, blåklockor och cederträ, vilket återskapar bilden av skarp havsluft. Dessa noter löses upp i en delikat bukett av jasmin, vit ros och bambu på en bas av bärnsten och mysk.

Lightblue är inspirerad av Medelhavets livsstil och fångar idén om La Dolce Vita; soldränkta sommardagar och spännande nätter som återspeglar glädjen i havslivet och medelhavskvinnans sensualitet.

Den enkla och eleganta flaskan är självsäker men mycket feminin. Den ljusblå toppen framkallar färgerna på sommarhimlen ovanför ön Capri, där annonsen togs av den legendariska modefotografen Mario Testino. Light Blue är en riktig sommarklassiker och förblir en av de mest populära dofterna från D&G.

Light Blue lanserades 2001.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.