Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Light Blue Sunset in Salina av Dolce & Gabbana

Per Sida
Sortera
Light Blue Sunset in Salina av Dolce & Gabbana är en blommig och ozonisk doft för kvinnor.

Denna söta och väldigt feminina doft är en begränsad upplaga av det berömda originalet och tar fram den rena och glada själen i den sicilianska sommaren. Den påminner om salt luft, mineralsand, den ömtåliga doften av jasmin och apelsinblommor kännetecknar de heta sicilianska somrarna.

Det öppnar med färska noter av vin- och violblad som kombineras i ett blommigt hjärta av gul freesia och aromatisk jasmin med apelsinblomma på en varm bas av bärnsten, cederträ och mjuk vit mysk.

Sunset in Salina fångar perfekt värmen och energin i Medelhavsområdet och återkallar minnet av ett glas sött Malvasia-vin som avnjuts vid solnedgången på en vacker blomsterrass.

Den karakteristiska flaskan kommer i en låda dekorerad med en bild av en underbar solnedgång vid havet.

Lightblue Sunset in Salina lanserades 2015.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.