Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Dolce Rosa Excelsa av Dolce & Gabbana

Per Sida
Sortera
Dolce Rosa Excelsa av Dolce & Gabbana är en blomsterdoft för kvinnor.

Rosa Excelsa är en del av Dolce-serien som började med doften Dolce från 2014. Återigen har den italienska designerduon tagit inspiration från sitt ursprungliga Sicilien med sina frodiga trädgårdar och Medelhavsvinden.

Doften är ett firande av rosen som har höjts med exotiska komponenter. Till att börja med får vi papayablom och neroli innan det sätter sig i den blommiga kärnan där vi hittar två slags rosor; amaryllis och näckros. Den något skarpa basen kompletterer noter av mysk, kashmir och sandelträ.

Doften kommer i en flaska som är karakteristiskt för Dolce-serien. Denna gång i frostat rosa glas och en propp i form av en röd ros.

Dolce Rosa Excelsa lanserades 2016.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.