Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Dolce & Gabbana Parfym & Dofter För Kvinnor

Dolce & Gabbana är en av de största modejättarna i moderntid, Dolce & Gabbana, eller D&G som de också kallas är ett lyxigt italienskt modehus, som startades av 2 italienska designers Domenico Dolce & Stefano Gabbana, 1985. De möttes i Milano 1980 efter att Gabbana hade ringt och frågat Dolce om han inte kunde få en tjänst hos honom. Vid årsskiftet 2005 var företaget värt €600 miljoner vilket gör dem till ett av de snabbast växande modehus någonsin.

Dolce & Gabbana erbjuder den senaste lyxen, med ett autentiskt och okonventionellt namn. Det är stilrent för både kvinnor och män som uttrycker elegans och de presenterar sig själva som en modern klassiker med en kreativ twist. Dolce & Gabbanas starka identitet har utvecklats över åren utan att glömma sina rötter, speciellt vad det gäller dammode. Det har ett stilrent uttryck som säsong fter säsong kombinerar innovation med deras rötter - medelhavsinfluenser.

Dolce & Gabbana påverkade modet mycket med deras riskfyllda kläder, speciellt inom dammodet där ett av deras starkaste kort är en korsettklänning, detta kombinerat med deras provokativa reklamkampanjer som har givit både framgång och problem med lagen vilket också bidrog till framgång. D&G gör både underkläder och ytterkläder, gangsterkostymer och kappor med extravaganta tryck. Deras kollektioner är alltid uppbackade av fantastiska reklamkampanjer.

De lanserade 2009 sin första kollektion av färgglatt smink med Scarlett Johansson till sin hjälp som ansikte utåt. De valde 2011 att släppa en smyckeskollektion med 80-delar, bland annat halsband och armband. Dolce & Gabbana har fått mottaga flera olika priser för sina parfymer bland annat Woolmark priset 1991 också "Mest feminina doften i år" 1993. De vann också en Oscar för bästa manliga parfym 1996.

Dolce & Gabbanas första doft namngavs klassiskt och enkelt - Dolce & Gabbana för Kvinnor, doften lanserades 1992. De kom också att släppa en version för män 1994. Märket har lanserat många dofter över året, till exempel deras Light Blue för både för män och kvinnor, doften passar både dagtid och nattetid och provocerar fram känslan av Siciliansk sommar. Andra dofter är "The One", "Classic", “D & G Feminine”, "Sicily", "The One Rose", och klassikern "D & G for Women" och 2014 släppte de “Dolce”.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.