Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Diesel Parfym & Dofter För Kvinnor

Diesel är ett relativt nytt märke om man jämför med några av de andra etablerade modehusen men efter starten 1978 har man vuxit till ett stort affärsimperium med hundratals butiker. Grundaren Renzo Rossos tanke var att skapa ett modehus för en yngre generation - öppet för nya idéer och innovation. På några år fick han Diesel att växa till ett världskänt märke och enligt honom själv var det tack vare kreativiteten han fick från Italien, marknadsföringsteknikerna från USA och den tekniska kunnigheten från Tyskland.

Diesel har alltid riktat in sig på unga vuxna och är också kända för sin påhittiga paketering av produkterna och sina överraskande reklamkampanjer, särskilt när det gäller doftkollektionerna. Det finns nu över 300 Diesel-butiker världen över och mer än 5000 affärer som säljer deras produkter. Man har alltid siktat på att vara lite udda och det ryktas till och med att man planerar ut sina butiker på ett medvetet förvirrande sätt så att kunderna ska behöva interagera med personalen.

Den första doften Diesel släppte var unisex men man har sedan dess tillverkat dofter för män och kvinnor i alla möjliga sorters väldesignade flaskor. Den första damdoften var Plus Plus Feminine från 1997, en söt orientaliskt blommig komposition av förföriska doftnoter som riktade sig till unga kvinnor. Bland andra populära parfymer för kvinnor från Diesel hittar man den varma och kryddiga Diesel Green Feminine (2004), den alltid lika populära Fuel For Life Femme (2007), den mjuka orientaliska vaniljdoftande Loverdose (2011) och de orientaliska blomnoterna i Loverdose Tattoo (2013) för att nämna ett fåtal.
Visa Mer