Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Diane von Furstenberg Parfym & Dofter För Kvinnor

Diane von Furstenberg (eller DvF) är en modedesigner som är känd för att ha uppfunnit den moderna omlottklänningen. Hon var en gång gift med Prins Egon av Fürstenberg och därför adlig men förlorade sin titel 1972 efter att paret skiljde sig. Trots att hon hade en rik make ville Diane göra något helt eget och hon började därför designa kläder på egen bekostnad. 1972 lanserade hon omlottklänningen som blev internationellt känd. Den enkla klänningen gjorde succé direkt då den passade alla former och storlekar. När den började säljas sa Diane själv att den kunde bäras av "unga och gamla, tjocka och smala, fattiga och rika." 1976 hade Diane von Furstenberg sålt nästan 1 miljon plagg och omlottklänningen är lika populär idag. Diane själv blev känd som designer och jämfördes med pionjären Coco Chanel.

Det är inte bara omlottklänningen som gjort Diane von Furstenberg så pass populär, hon har också lanserat sin egen kollektion med smink, ett katalogföretag och en kollektion med smycken såväl som simkläder, halsdukar och mycket mer. Hennes modiga och färgstarka designer har burits av kändisar som Gwyneth Paltrow, Madonna och Jennifer Lopez och Kate Middleton syns ofta i hennes aftonklänningar.

Hon är också känd för sin vänskap med Gloria Vanderbilt och arrangerade bland annat Glorias boklanseringen för senaste romanen "Obsession". Diane är nämligen också en känd författare med mer än sex böcker under bältet.

1974 lanserade hon den första Diane von Furstenberg-parfymen. Doften har fått namn efter hennes dotter, Tatiana. Diane själv var med i TV-reklamen för parfymen och förklarade att den var "för en man att älska och för en kvinna att minnas". Tatiana (1974) är en utsökt blandning av blommiga noter. Diane von Furstenberg fick en stjärna på Hollywoods kända gata Walkf of Fame 2008 och har fått motta ett flertal modepriser.
Visa Mer