Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Davidoff Parfym & Dofter För Kvinnor

Davidoff startades av Henri Davidoff i början av nittonhundratalet och sålde tobaksprodukter från en liten affär i Schweiz. Nuförtiden är de kanske mest kända för sina dofter men dessa började man tillverka senare, i nära samarbete med Coty.

Det var Zino Davidoff, den äldsta av Davidoff-barnen, som bestämde sig för att expandera tobaksaffären på trettiotalet. Med nyvunnen kunskap från en lång resa genom Sydamerika fick Zino butiken att växa till ett betydande affärsverksamhet. Zino Davidoff skulle 1970 komma att sälja tobaksföretaget och det var också under denna period man började designa och tillverka modeaccessoarer och dofter .

Davidoff är kanske mest kända för en av deras tidigaste framgångar, den tidlösa Cool Water, som inspirerade många parfymörer att också tillverka aromatiska-akvatiska dofter, men inget kan egentligen slå originalet. Bland Davidoffs bästa dofter för kvinnor hittar man den världskända damversionen Cool Water Woman (1996), den söta och puderaktiga Good Life (1996) och den storslaget blommiga Echo Woman (2004). Andra populära dofter är Cool Water Sensual Essence (2012), den fräscha och söta Cool Water Sea Rose (2013) och den härligt läderdoftande unisex-doften Leather Blend (2014).
Visa Mer