Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

David & Victoria Beckham Parfym & Dofter För Kvinnor

David & Victoria Beckham har gjort sig ett namn på många sätt; som fotbollsstjärna och sångerska på egen hand, som kändispar och som designers. Victoria har sedan debuten med Spice Girls blivit en stilikon och modekonsult och 2014 blev hon faktiskt en av Storbritanniens största entreprenörer och beräknas vara värd över 2 miljarder. Trots detta är Beckham respekterad för sina kollektioner och har förutom modekollektioner och dofter skapat accessoarer, jeans och klänningar under eget namn.

Kändisparet träffades första gången 1997 och blev snart vardagsmat i skvallertidningarna. Efter att ha gift sig 1999 utforskade paret nya möjligheter och snart blev Beckham nästan lika mycket modehus och märke som efternamn. Den första doften man släppte för Instinct for Men, som släpptes 2005. Doften gjorde stor succé och detta ledde till att man började lansera sina dofter i både herr och damvarianter, som den ljuva, vitblommiga Intimately Beckham for Women (2006).

Andra populära dofter för kvinnor från är den balsamiska Intimately Night (2007), the blommiga Chypre-doften Signature for Her (2008), den fruktiga Signature Story for Her (2009), den sensuella och orientaliska Intimately Yours Women (2010) och den försiktigt blomdoftande, pudriga Signature Summer for Her (2011).
Visa Mer