Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Tabu av Dana

Per Sida
Sortera
Tabu av Dana är en orientalisk och blommig doft för kvinnor.

Aromen är en exceptionell blandning av citrus, neroli, koriander och varma kryddor i toppen, ett hjärta av kryddnejlika, ylang-ylang, ros och narcissus på en bas av bärnsten, patchouli, sandelträ och ädelskog.

Tabu skapades i Barcelona på 1930-talet och var den första doften som släpptes av Dana. Det har beskrivits som "själva kärnan i sensualitet och passion" och "förbjuden parfym". Med sitt ovanliga namn och banbrytande komposition har Dana varit fascinerande för kvinnor från hela världen i årtionden. Prova denna klassiska men tidlösa vintage doft som Eau de Cologne eller som sensuell kroppslotion, dammpulver eller deodorantspray.

Tabu lanserades av Dana 1932.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.