Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Chantilly av Dana

Per Sida
Sortera
Chantilly by Dana är en fräsch, blommig och träig doft för kvinnor.

Denna sensuella och mjuka doft skapar en känsla av romantik och mysterium. Det öppnar med lekfulla fruktiga noter och färska citruser tillsammans med bergamott och neroli med en antydan av kryddig noter. Doftens hjärta är en blommig bukett av jasmin, ros, ylang-ylang och apelsinblomma som smälter samman med kryddnejlika och utsöndrar till en träig och intensiv bas av tonkabönor, läder, benzoin, söt vanilj, delikat mysk och ädelt sandelträ.

Denna varma och eleganta klassiker är mjuk som fransk spets och är idealisk att bära under alla säsonger på grund av dess subtila men ändå uppfriskande noter. Det finns också i lyxiga presentset tillsammans med bodylotion, talk och duschgel.

Chantilly av Dana lanserades 1941.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.