Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

DSquared² Parfym & Dofter För Kvinnor

De identiska tvillingarna Dean och Dan startade DSquared² år 1995 efter många års arbete inom modebranschen för stora varumärken såsom Diesel och Versace.

År 2002 fick DSquared² sitt genombrott när de designade hela kollektionen för Madonnas musikvideo ”Don’t Tell Me” samt hennes 2002 års världturné ”Drowned World Tour”. Sedan dess så har de klätt bland annat Christina Aguilera, Rihanna, Beyonce och Britney Spears under deras respektive turné.
Det är inte bara på scened som DSquared² är populär, Lenny Kravitz, Justin Timberlake, Ricky Martin och Robbie Williams är alla stora fan av deras kollektioner och kan ofta ses iklädda Dean och Dans design.

Deras utmärkta ”urban design” har hittat vägen till shoppinggator och de har en enorm samling av skor, trainers och kläder som är mycket populära bland den yngre generationen samt de som har ett ungt hjärta.

År 2007 så äventyrade DSquared² in i parfym marknaden och lanserade sin första parfym ”He Wood” som snabbt följdes av en kvinnliga version vid namn ”She Wood”. Shee Wood EDP doftar som att vandra genom skogen på våren, en väl avrundad parfym som är fräsch och ren. Framgången av de två första DSquared²-parfymerna la vägen för ytterligare produkter. DSquared² har inte bara lanserat Eau de Parfum och Eau de Toilette versioner utan även några stycken vedartade cologne som blev uppmärksammade av Fragrance Foundation.

Varje år så håller Fragrance Foundation en Award ceremoni och under de senaste åren så har DSquared² har en doft med i spelet. År 2016 så var det DSquared² doft “Want” som var i rampljuset.
Doften ”Want” är enligt designers Dan för självsäkra kvinnor och är en krämig, utsökt, kryddig och vaniljdoftande parfym med mjuka och pudriga anteckningar, en fräscht blommig underton som kombineras med noter av torr skog. Det är en perfekt doft för kvinnor som vet sitt eget värde.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.