Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

DSquared² Parfym & Dofter För Kvinnor

De identiska tvillingarna Dean och Dan startade DSquared² år 1995 efter många års arbete inom modebranschen för stora varumärken såsom Diesel och Versace.

År 2002 fick DSquared² sitt genombrott när de designade hela kollektionen för Madonnas musikvideo ”Don’t Tell Me” samt hennes 2002 års världturné ”Drowned World Tour”. Sedan dess så har de klätt bland annat Christina Aguilera, Rihanna, Beyonce och Britney Spears under deras respektive turné.
Det är inte bara på scened som DSquared² är populär, Lenny Kravitz, Justin Timberlake, Ricky Martin och Robbie Williams är alla stora fan av deras kollektioner och kan ofta ses iklädda Dean och Dans design.

Deras utmärkta ”urban design” har hittat vägen till shoppinggator och de har en enorm samling av skor, trainers och kläder som är mycket populära bland den yngre generationen samt de som har ett ungt hjärta.

År 2007 så äventyrade DSquared² in i parfym marknaden och lanserade sin första parfym ”He Wood” som snabbt följdes av en kvinnliga version vid namn ”She Wood”. Shee Wood EDP doftar som att vandra genom skogen på våren, en väl avrundad parfym som är fräsch och ren. Framgången av de två första DSquared²-parfymerna la vägen för ytterligare produkter. DSquared² har inte bara lanserat Eau de Parfum och Eau de Toilette versioner utan även några stycken vedartade cologne som blev uppmärksammade av Fragrance Foundation.

Varje år så håller Fragrance Foundation en Award ceremoni och under de senaste åren så har DSquared² har en doft med i spelet. År 2016 så var det DSquared² doft “Want” som var i rampljuset.
Doften ”Want” är enligt designers Dan för självsäkra kvinnor och är en krämig, utsökt, kryddig och vaniljdoftande parfym med mjuka och pudriga anteckningar, en fräscht blommig underton som kombineras med noter av torr skog. Det är en perfekt doft för kvinnor som vet sitt eget värde.
Visa Mer