Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

DKNY Parfym & Dofter För Kvinnor

Berömd för den söta doften av sommar, Golden Delicious Apples och andra fantastiska produkter, DKNY är ett stort modehus för kvinnor som återfinns i New York. De har byggt på sin framgångssaga i över 30 år. Donna Karen följde upp sin stora succé som förstadesigner åt Anne Klein, hon lyckades göra sig mycket väl ansedd hos detta företag, hennes namn hade snart blivit erkänt som en av de bästa modeskaparna i världen. Donna och hennes man fick 1984 ett erbjudande om att starta eget och de var inte sena med att tacka ja.

Hon lyckades göra sig omtyckt hos designers som Vivienne Westwood, Jasper Conrad och John Galliano. Donna Karen blev snabbt en av de ledande bidragsfaktorerna till en exploderande era på 80-talet, ljusa och färgglada mönster var inne, så blev också experimentiellt mode som innebar att Karen's förta kollektion ”Seven Easy Pieces” kom att bli en stor succé. Idéen bakom hennes debut var att de skulle kunna användas dagtid men också stylas upp till kvälls – denna idé gick hem hos kvinnor som nu kunde använda sin tid bättre än tidigare.

Inspirerad av sin dotter bestämde sig Donna Karen för att starta upp märket DKNY 1989, med ett yngre, mer prisvärt sortiment än vad hon redan erbjöd, detta företaget skulle drivas separat från Donna Karen. Många av de kollektioner som idag finns , härstammar från DKNY, några av dessa är – DKNY Jeans, DKNY Active, DKNY Underwear, DKNY Juniors, DKNY Kids, DKNY Pure samt DKNY Men. Donna Karen Home Collection startades upp 2001, ett märke som skulle erbjuda ett traditionellt sortiment med en lyxig stil – snart därefter lanserades DKNY Home som erbjöd en funkigare, mer urban, chic och samtida kollektion.

Donna Karen Beauty Collection lanserades 1992 och specialicerade sig på dofter och parfymer som en kvinna skulle älska. DKNY är en av de mest säljande parfymerna till dagens datum, den syns alltid på Topp 10 mest älskade dofter listor, parfymen är en global succé. Första doften släpptes 1992 och var självbetitlad ”Donna Karen For Women” och två år efter det kom den att lanseras för män. Med nästan 100 dofter i sortimentet har Donna Karen spenderat tid och ”lyssnat på” vad män och kvinnor vill ha och precis som med sina klädeskollektioner har hon fokuserat på att skapa ett sortiment av dofter som är brett nog att kunna användas både dagtid och nattetid.

Missionen av DKNY är att det är byggt på en förståelse av vad en kvinna behöver och vill ha och alla kollektionerna som har lanserats av detta lyxiga märke speglar deras passion för lyx, sensualitet, bekvämlighet och ett kreativt uttryck, så också deras parfymer. Några av de mest välkända kollektionerna bland deras sortiment av parfym är Essence Collection, Donna Karen Collection, DKNY Pure, DKNY Women i olika versioner, Cashmere Mist. Några av de senaste kollektionerna såsom DKNY Be Delicious City Blossom (2014), DKNY Be Delicious (2012), DKNY Delicious Candy Apples (2010/2011) samt DKNY Sweet Delicious Collection (2012).

De flesta av dofterna från denna doftjätte är riktade åt kvinnor, eftersom att Donna Karen kände att hon kunde relatera mer till kvinnor genom det arbete som hon bedrev, detta betydde dock inte att hon förbisåg männen.
Visa Mer