Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Silver Mountain Water av Creed

Per Sida
Sortera
Silver Mountain Water av Creed är en aromatisk doft för män och kvinnor.

Denna skönhet skapades av Oliver Creed, en sjätte generationens Creed-parfymör, som i doftvärlden är vad Picasso är i konstvärlden.

Silver Mountain Water kommer i en vit flacon med en silvertopp; detta liknar ett snötoppat berg med en glittrande silverström och är det perfekta kärlet för denna doft. Öppningen är sval och skarp, som på toppen av ett berg. Du kommer att märka citrus mestadels i början innan grönt te och svarta vinbär tar över. Mysk och sandelträ i basen säkerställer att det finns kropp till doften och du kommer att upptäcka att denna intressanta växtbaserade och nästan metalliska doft snart kommer att bli en av dina favoritparfymer.

Silver Mountain Water by Creed lanserades 1995.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.