Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Creed Parfym & Dofter För Kvinnor

Creed är ett franskt parfymhus som har skapat exklusiva dofter sedan 1700-talet. Det är först på 1900-talet som dofterna har funnits tillgänliga i butik. Märket är hemlighetsfulla när det gäller sina klienter men det sägs att man skapat personliga dofter åt storheter som Grace Kelly, John F. Kennedy och många andra. Creed har förblivit ett familjeföretag genom alla år och ägs idag av Olivier Creed och sonen Erwin. De är än idag helt självständiga och äger ovanligt nog både rättigheterna till doften och sina fabriker och buitker.

Creeds dofter är kända för sin höga kvalite och utmärkta livslängd, mycket tack vare att de själva kontrollerar sin produktion. Det finns få märken som lägger så mycket arbete på minsta detalj och handplockar sina ingredienser såsom Creed gör. Olivier Creed själv har sagt att hans mål är att tänka på parfymeriet som en konstform och inte en affärsverksamhet. Dofternas höga kvalité reflekteras också i priset som kan vara högt, men trots detta har man blivit mycket populära. Creed är hovleverantör till flera europeiska kungafamiljer.

Några av tidernas mest älskade och populära Creed parfymer är Fantasia de Fleurs (1862), en härlig blandning av blommor som skapades åt österike-ungerns kejsarinna Elisabeth, Virgin Island Water (2007) som är uppfriskande sommardoft med tropiska noter av kokosnöt, jamaicansk lime och ingefära och såklart Love In White (2005). Den designades av Olivier Creed och är en blommig parfym med orientaliska noter som inspirerades av lugnet vid havet och dofter av vanilla från java och indiskt sandelträ.
Visa Mer