Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Coleen Rooney Parfym & Dofter För Kvinnor

Coleen Rooney föddes 1986 i Liverpool där hon växte upp med hennes föräldrar och tre syskon. Krönikören, presentatören och affärskvinnan introducerade hennes första egna doft linje 2007. Coleen Rooneys många talanger avspeglas ifrån variationen av yrken hon har haft under hennes karriär. Hon arbetade som en framgångsrik krönikör för Closer samt OK! Magasin och baserande på titeln av hennes första krönika publicerade hon hennes självbiografi ”Welcome to My World” 2007. Tillsammans med Asdas George samt Littlewoods designade och modellerade hon exklusiva klädlinjer bestående av klänningar och fritidskläder. Innan hennes egna tv-program “Coleen’s Real Women” först sändes på ITV var hon medpresentatör i ett special avsnitt av tv-programmet “Tonight With Trevor McDonald” som fokuserade på Retts syndrom, en genetisk sjukdom hennes syster drabbades av. Rooney är talesman för Alder Heys barn välgörenhet och använder ofta sina Twitter och Instagram konton för att främja olika välgörande ändamål. Vid 16års ålder började Coleen dejta hennes barndomsvän Wayne Rooney som hon så småningom gifte sig med i ett extravagant bröllop i Italien 2008. De fick deras första barn Kai föddes 2009 och han fick senare sällskap av sina yngre bröder Klay och Kit. Hennes egna doft kollektion var först introducerad 2007 med floral aquatic Coleen X (2007). Den sportiga doften kombinerar doften av citrus med ett hjärta av ros, lilja-ifrån-dalen och noter av marin med en bas av cederträ, amber, patchouli och mysk. Detta följdes av den sötare blommiga Coleen X Black (2008) och citrus doften Coleen X Summer (2010). Hennes populäraste doft är den orientaliska blommor , Butterfly (2010). Den presenteras i en fyrkantig glasflaska med gyllene fjäril applikationer och innehåller blommiga noter av ett kryddigt vanilj hjärta och varm bas av bärnsten, ceder och tonka. Coleen Rooneys Parfym finns separat och som en del av en parfym presentförpackning.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.