Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Coach Parfym & Dofter För Kvinnor

Coach grundades 1946 som ett företag som inriktade sig på läder. Sex personer hjälpte till att skapa businessen och var alla läderkonstnärer. De skapade en massiv kollektion av handväskor som skulle bli en av de mest populära handväskmärkena I Amerika.

1950 tog en ny ägare över som också lade till plånböcker till kollektionen. Nya produkter började dyka upp som skor under ett nytt märke – Gail Leather Products Inc. 1970 bytte man namn till Coach Products, Inc

Idag finns det över 500 affärer I USA och man fokuserar nu på den japanska marknaden. Coach lanserade under 2007 sin första parfym, och den erbjuds inte I konjunktion med Estee Lauder.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.